آزمون سراسری پذیرش فلوشیپ ۱۴۰۴ لغو شد امتحانات دانشگاه فردوسی مشهد به تعویق افتاد + جزئیات علت زیاد عرق کردن بدن چیست؟ نسخه‌ای کاربردی برای آرام ماندن در روز‌های پرتنش جنگ ضرورت دسترسی فوری بیماران خاص به سهمیه دارویی تیرماه ۱۴۰۴ شرایط اضطراری پذیرش مسافران، کنسلی و تمدید اقامت در هتل‌های ایران ممنوعیت فعالیت‌های دریایی در خزر (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) زمان برگزاری آزمون‌های آیلتس به تعویق افتاد آخرین وضعیت مجروحان حمله اسرائیل در بیمارستان‌ها (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) مصاحبه استخدامی سازمان تعزیرات حکومتی (۱۴۰۴)، موقتاً لغو شد تأثیر کتابخانه‌ها بر ارتقای سرمایه اجتماعی کدام دانشگاه‌ها زمان‌بندی امتحانات را تغییر دادند؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۵ خرداد ۱۴۰۴) | آسمان صاف تا کمی ابری ورود گردشگران به پارک‌های ملی استان تهران تا اطلاع ثانوی ممنوع شد (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به حدود ۳۰ هزار بازنشسته کشوری در مرحله اول (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) حمایت از گروه‌های آسیب‌پذیر در دستور کار هلال‌احمر کارت آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی (۱۴۰۴) صادر شد علت تعطیلی خط متروی منتهی به فرودگاه مهرآباد + جزئیات افزایش ناگهانی درخواست مکمل‌های حاوی ید از داروخانه‌ها وضعیت «شیرخشک» پایدار است آیا برای لاغری، کربوهیدرات باید کاملاً از رژیم غذایی حذف شود؟ سامانه ۱۵۷۰ آماده ارائه خدمات مشاوره‌ای به دانش‌آموزان درخصوص وقایع اخیر رژیم صهیونیستی ممنوعیت مصرف و عرضه دخانیات در اماکن عمومی کودکان را درمعرض اخبار ناگوار قرار ندهید اهدای عضو یکی از اعضای شورای شهر نیشابور جان ۳ بیمار نیازمند عضو را نجات داد (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) توقف پروازهای خطوط هوایی سوریه (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) شرایط کاملاً عادی خراسان رضوی در حوزه‌های ارزاق عمومی، سوخت و حمل‌ونقل بهره‌برداری از دومین جایگاه CNG شهرستان سرخس با افزایش سه‌برابری ظرفیت سوخت‌گیری گاز فشرده دستمزد اعلامی کارفرمایان به بیمه، ۳۰ درصد کمتر از دستمزد واقعی است
سرخط خبرها

۱۲۰ فقره سرقت رمزگشایی شد| دستگیری داماد و پدرزن سارق در مشهد

  • کد خبر: ۱۹۳۳۷۸
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۵
۱۲۰ فقره سرقت رمزگشایی شد| دستگیری داماد و پدرزن سارق در مشهد
فرمانده انتظامی مشهد گفت: با تلاش کارآگاهان پایگاه غرب پلیس آگاهی مشهد ۱۲۰ فقره سرقت رمزگشایی و دو متهم این پرونده دستگیر شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ احمد نگهبان اظهار داشت:اواخر تابستان سالجاری در پی ارجاع پرونده سرقت مغازه به پایگاه غرب پلیس آگاهی مشهد موضوع در دستور کار تیمی از ماموران زبده انتظامی قرار گرفت. در بررسی‌های میدانی کارآگاهان پلیس آگاهی در محل مشخص شد در ساعات اولیه بامداد سه سرنشین یک دستگاه پژو پارس پلاک با سر و صورت پوشیده پس از بازکردن قفل آویز یک قهوه فروشی تمامی وسایل باارزش داخل مغازه شامل ۳ دستگاه یخچال کوچک، ۲ دستگاه آسیاب صنعتی بزرگ، یک دستگاه آسیاب کوچک، یک دستگاه تراوز، یک دستگاه قهوه ساز بزرگ، ۳ دستگاه کولر گازی، یک دستگاه کولر آبی به ارزش تقریبی ۸ میلیارد ریال را به سرقت برده‌اند.

وی افزود: با توجه به حرفه‌ای بودن سرقت و نبود سرنخ تحقیقات برای کشف این پرونده به کندی پیش می‌رفت تا اینکه اطلاعاتی در خصوص فروش یک دستگاه قهوه ساز شبیه اموال مالباخته در یکی از سایت‌های واسطه‌گر خرید و فروش کالا بدست آمد. تیم رسیدگی‌کننده پرونده پس از شناسایی دستگاه قهوه ساز توسط مالباخته با شناسایی مخفیگاه متهمان با هماهنگی قضائی در اقدامی ضربتی وارد عمل شدند.

فرمانده انتظامی مشهد تصریح کرد: در این عملیات ضمن دستگیر ۲ نفر از اعضای این باند در بازرسی از مخفیگاه آنان علاوه بر کشف تعدادی از اموال مالباخته شامل یک دستگاه آسیاب صنعتی، یک دستگاه آسیاب کوچک، ترازو استیل، یک دستگاه قهوه ساز بزرگ، تعداد زیادی اموال مسروقه شامل ۶ دستگاه پخش خودرو، یک دستگاه دلر شارژی، یک دستگاه پرچ کن، یک دستگاه هوابرش، ۸ دستگاه پاور خودرو، ۲ عدد جعبه ابزار با آچار آلات، ۳ دستگاه گوشی، ۴۹ عدد بست باطری کشف و خودرو پژو پارس سارقان در داخل کوچه شناسایی و به پارکینگ منتقل شد.

سرهنگ نگهبان گفت: متهمان که با هم داماد و پدرخانم می‌باشند در چندین مرحله بازجوئی‌های علمی کارآگاهان پلیس آگاهی علاوه بر سرقت از قهوه فروشی با توجه به تصاویر بدست آمده از آن‌ها در سرقت‌های سریالی قطعات و محتویات داخل خودرو در محدوده غرب شهر مشهد به ۱۱۹ فقره سرقت قطعات و محتویات داخل خودرو با همدستی عضو دیگر این باند که برادرزاده سرکرده باند هست طی ۷ ماه گذشته در محدوده پارک ملت، میدان، استقلال، آزادشهر، بلوار سجاد، امامت، سید رضی، وکیل آباد و خیام اعتراف کردند.

وی عنوان کرد: در ادامه این عملیات با اطلاعات بدست آمده عضو دیگر این باند در یکی از شهر‌های همجوار مشهد دستگیر و قسمتی دیگر از اموال به سرقت رفته از مغازه قهوه فروشی که توسط این فرد به فردی مالخر فروخته شده بود شامل ۲ دستگاه یخچال کوچک، یک دستگاه اسپرسو ساز، یک دستگاه قهوه ساز بزرگ کشف شد. 

فرمانده انتظامی مشهد خاطرنشان کرد: در ادامه با هماهنگی مقام قضائی مالخر قطعات خودرو با یک قرار صوری در محدوده شهرک شهید رجائی دستگیر و در بازرسی از خودرو ۴۰۵ متهم و مخفیگاهش ۷ دستگاه باطری خودرو کشف و در تحقیقات تکمیلی به خرید ۴۰ دستگاه باطری خودرو از اعضای این باند به مبالغی بین ۳۵۰ تا ۴۵۰ هزار تومان اعتراف کرد.

سرهنگ نگهبان اظهارکرد: در این رابطه تا کنون ۲۱ نفز از مالباخته‌ها شناسایی و متهمان پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شدند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->